Landskrona BoIS förlorade träningsmatchen i Marbella mot Kristiansund. Norrmännen vann med 1-0, ett mål som gjordes i första halvlek.

Det var en hackig tillställning som ur ett randigt perspektiv startade mycket bra men där prestationen avtog i kvalitet ju längre matchen led.

De första 20 minuterna var riktigt bra. BoIS kontrollerade tillställningen och vaskade fram ett par målchanser.

Därefter inträffade en incident som borde gynnat BoIS men som faktiskt fick motsatt effekt. En spelare i Kristiansund lappade till Adam Egnell och fick rött kort.

Numerärt överläge vilket inte var önskvärt då båda bänkarna vädjade till domaren om att ersätta den utvisade spelaren med en avbytare. Han vägrade, åtminstone till en början.

BoIS fick dock en mardrömsstart med en man mer på planen då Kristiansund kontrade in 1-0. Under resten av halvleken var det ett solitt randigt övertag och Landskrona lyckades skapa ett par målchanser, främst längs kanterna, men lyckades inte få till det sista. Erik Hedenquist hade faktiskt en boll i mål, efter ett mycket fint avslut på volley, men linjedomaren vinkade för offside.

Underläge med en boll i paus.

Den andra halvleken var inget vidare. Domaren gick med på att norrmännen gick upp på elva spelare så nygamla förutsättningar gällde. BoIS försökte komma ikapp men slarvade för mycket i det etablerade spelet. Kristiansund låg rätt i sina positioner och satsade sedan på snabba kontringar. En strategi som gav dem ett par målchanser. Amr Kaddoura stod dock emellan.

Det gjordes inga fler mål denna eftermiddag. Det bästa läget hade Kofi Asare som kom fri men hans avslut gick en bit över.

Skönt att gräspremiären är avklarad. Vi låter tränarna sköta analysen och förhoppningsvis lyckas laget prestera under 90 minuter i genrepet mot Mjällby.

Träningslägret i Marbella fortsätter i ytterligare ett gäng dagar och som alltid går det att följa laget antingen via våra sociala kanaler eller, för den som är medlem, genom BoIS+