Landskrona BoIS och Max Nilsson har kommit överens om ett långtidskontrakt som sträcker sig till 2027-12-31. Avtalet innebär att den lovande mittfältaren, som nyss fyllt 18 år, har en lång och randig framtid att hugga tänderna i.

Max anslöt från IFK Hässleholm inför den här säsongen och har redan hunnit imponera stort på den nya omgivningen. Sin ringa ålder till trots har han givits rikligt med speltid, både i träningsmatcher och i Svenska Cupen, och att vi nu skriver ett långt avtal är så klart en fingervisning som tydligt förmedlar att vi båda trivs i varandras sällskap.

Erik Edman om avtalet

Vi har haft en längre tanke med Max hela tiden. Vi ser en stor potential i honom och redan nu är han med och konkurrerar om speltid. Han har verkligen haft en positiv utveckling under försäsongen och vi ser fram emot att ha honom i BoIS-tröjan under många år framåt.