Du som har beställt fysiskt årskort kan inom två veckor hämta det i shopen. Vår förhoppning var att årskorten skulle delas ut i mitten på mars men Superettans leverantör (AXS) har bromsat processen och först nu är korten skickade till tryckeriet. Lagom till premiären kan du stoltsera med årskortet för 2023!

Korten beräknas levereras till kansliet i slutet på nästa vecka och då återkommer vi med mer information om hur du kan hämta ditt kort. Vi kan i dagsläget inte posta ut några kort. Korten kan hämtas under shopens öppettider som är torsdagar 14-18 samt under herrarnas hemmamatcher. Vi kommer ha extraöppet inför premiären och ha en enskild kö innan match för hämtning av årskort.

Har du inte möjlighet att hämta ditt årskort går det bra att använda det digitala som finns när du loggar in på landskronabois.ebiljett.nu.

Som vi tidigare kommunicerat så går det inte att efterbeställa fysiskt kort då alla kort trycks centralt vid ett tillfälle per säsong.