Landskrona BoIS är en stolt del av stadens rika föreningsliv. Att alla klubbar, sällskap och föreningar gör ett ovärderligt arbete för Landskronas invånare är ingen överdrift och detta önskar vi lyfta fram med hjälp av våra plattformar. 

Därför sjösätter vi nu ”matchens förening” inför varje hemmamatch denna säsong. 

Som matchens förening ges du utrymme inför matchen, via BoIS hemsida och sociala medier. Dessutom bjuds samtliga ungdomar i aktuell förening in till den berörda matchen där de också kommer att exponeras inför vår randiga publik. 

Initiativet är vårt sätt att synliggöra det stora engagemang som existerar i Landskronas föreningsliv. Som elitklubb är det också vårt ansvar att framhäva alla fantastiska krafter som sätter stadens barn och ungdomar i rörelse. Samhällsgärningar som gör Landskrona till en bättre plats att bo och leva i. 

Sådana insatser förtjänar att lyftas fram. Skulle någon av ungdomarna dessutom bli BoIS:are på köpet är det bara en randig bonus. 

Är du involverad i Landskronas föreningsliv, oavsett idrott, och önskar att din klubb skulle bli ”matchens förening”?

Kontakta då Hugo Brodin så tar han dialogen vidare:

hugo.brodin00@outlook.com

Varmt välkomna till en fartfylld säsong med Landskrona BoIS!