Denna helg putsar våra damer på formen i Göteborg dit laget rest på träningsläger. Serneke Arena förser laget med planer och i morgon lördag väntar träningsmatch mot IF Eksjö. Avspark 11:30.

Att vara på träningsläger är så klart värdefullt då laget och spelarna ges möjlighet att vässa på alla detaljer. Årets upplaga består dessutom av ett gäng nyförvärv så det är klart att denna typ av tillfällen kommer göra mycket gott för hela gruppen.

Eksjö är förmodligen också i Göteborg på träningsläger och spelar till vardags i division 2. Laget trillade ur ettan efter säsongen vilket berodde på att seriesystemet gjordes om. Nya tag denna säsong och laget är säkerligen sugna på att ta sig upp igen. Således blir det en riktigt tuff men inspirerande uppgift som väntar.

Förra årets skyttedrottning, Julia Norén är kvar i laget än i dag. Hon verkar vara lite utav en ikon i Eksjö och att ha henne på plan skänker säkerligen trygghet som smittar av sig på övriga i laget.

Landskrona BoIS fortsätter förberedelserna inför seriepremiären som nu bara är två veckor bort. Dessutom ska laget spela DM-slutspel nästa helg så vi har mycket kul att hugga hovarna i.

Henrik Albertsson om matchen:

En tuff match väntar mot ett Eksjö som spelade i division 1 förra säsongen, mot lag som BK Häcken som numera tillhör Elitettan. Vi ser fram emot att få en match i högt tempo och att få jobba med vår spelidé mot ett bra lag.

Avspark redan 11:30 alltså och vi önskar laget stort lycka till!

Forza randigt!!