Hjälp oss sprida BoIS-budskapet.

Premiären i Superettan är nu bara dagar bort och vi känner stor entusiasm inför den stundande säsongen.

Att representera Landskrona på elitnivå är ett redigt privilegium då vi är väldigt stolta över vår hemvist. Vi hoppas så klart göra detta hedersuppdrag rättvisa.

Vår himmaplan ska också vara en självklar del i Landskronitens vardag och vi vågar påstå att ytterst få, om ens någon, från Landskrona aldrig sett våra ränder spela match hemma på IP.

Det är exakt så vi vill ha det. Välbesökta läktare, randig gemenskap och tre poäng på plan.

Ett viktigt led i detta är att nå ut med information till alla som bor och verkar i Landskrona. Till detta behöver vi BoIS-ambassadörer som hjälper oss att sprida den randiga informationen.

Inför himmapremiären mot Utsikten, den 9 april, kommer vi sätta ihop inför matchen-paket som vi önskar få uppsatt runtom i staden med omnejd. Som ambassadör hämtar du dessa paket på Landskrona IP och sedan hjälper du oss sprida budskapet på arbetsplatsen, skolan, föreningen eller hemma i kvarteret.

I paketet kommer det finnas biljetter, affischer, klistermärken och boll. Detta ska alltså distribueras ut enligt våra anvisningar.  Dessa paket går också utmärkt att lotta eller tävla ut i butiker/föreningar eller i andra sammanhang.

Ett enkelt uppdrag som skulle betyda mycket för Landskrona BoIS.

Känner du dig manad att hjälpa till?

Skicka då ett mail till kommunikation@landskronabois.com

Vi avslutar med den gamla dängan:

”Ingen kan göra allt men alla kan göra något”!