I morgon söndag är tävlingssäsongen officiellt här. Våra randiga damer spelar då DM-slutspel på bortaplan mot Kivik/Sankt Olof. Avspark 16:30 på Korsavads konstgräs. Matchen är också genrep inför seriepremiären nästa helg.

Morgondagens motståndare lirar också i division 3 fast i en annan serie. Laget gick urstarkt i sin DM-grupp med tre raka segrar.

Sabina Losell Hansen har skördat stora framgångar framför mål hittills med tio mål på tre matcher. Fantastiska siffror som är lite dopade då Askeröd besegrades med hela 15-0 i den sista gruppspelsmatcherna.

Laget är, liksom Landskrona BoIS, nykomlingar i trean. Förra årets interna skytteligavinnare heter Frida Hansson med 23 mål på 16 matcher. Starka papper och Frida är kvar i laget och lär vara ett offensivt nav även i den nya serietillhörigheten.

Landskrona BoIS kommer från en stark insats mot Eksjö, som spelades under lagets träningsläger i Göteborg. Därefter har det tillkommit en del förstärkningar så det är med stor tillförsikt vi ser fram emot slutspelsmatchen.

Huvudtränare Henrik Albertsson fyller i:

Vi ser fram emot en tuff match mot ett rutinerat Kivik. Efter en riktigt bra träningsvecka känner vi oss väldigt redo för uppgiften. Dessutom kul att få en tävlingsmatch som genrep inför seriepremiären nästa helg.

 Vi önskar laget stort lycka till