U21-matchen mot Halmstads BK blev en målrik historia på ett soldränkt Landskrona IP. När domaren blåste av matchen stod det 4-4 på resultattavlan. Ett resultat som i ljuset av att BoIS ledde matchen med 4-1 en bra bit in på andra halvlek får anses vara en besvikelse.

I den här serien är det dock prestationen som är av främsta vikt och den första halvleken såg stundtals mycket bra ut. BoIS gjorde också tre av de fyra målen under den inledande akten.

Melker Jonsson nickade in en hörna, Sam Hegdal placerade behärskat in en yttersida och Kofi Asare avslutade ett långt och vackert anfall.

Gästande HBK gjorde ett av sina mål innan paus och detta efter ett långt inkast, av tidigare Skövde-spelaren Gustav Friberg, som helst ställde BoIS-försvaret.

Efter halvtidsvilan fortsatte BoIS att trumma på, åtminstone till en början. Hemmalaget skulle också spä på ledningen ytterligaren. Lukas Sunesson avslutade stenhårt i nättaket efter fint förarbete av födelsedagsbarnet, Robin Dzabic.

Där och då såg det mycket bra ut men sedan tappade laget konceptet. HBK, som kom till matchen med ett starkt lag, tog hjälp av både vinden och individuella BoIS-misstag och innan matchen var slut lyckades laget alltså jämna ut resultatet. Det sista målet kom till i det absoluta slutskedet.

Så klart pissigt värre att inte vinna en match av denna karaktär, en tremålsledning ska inte tappas, men vi tar med oss de positiva bitarna och jobbar vidare mot nya mål.

Nästa match i U21-serien spelas den 25 april borta mot Malmö FF.

Tack till alla som var på plats och bidrog till en trevlig inramning. Välkomna tillbaka på söndag då vi spelar årets första seriematch himma på Landskrona IP.

Biljetter införskaffas via nedan länk. Mot tre randiga poäng mot Utsikten.