I morgon söndag har det äntligen blivit dags för årets himmapremiär. Avspark 13:00 på Landskrona IP och våra motståndare heter Utsiktens BK.

Vi ser ut att få glimrande väder och biljetter till matchen införskaffar du via nedan länk:

https://landskronabois.ebiljett.nu/Tickets/Choose/67?S=0

BoIS har borstat av sig förlusten i den första omgången mot Sundsvall och det enda som återstår från den matchen är revanschlusta.

I Utsiktens fall var det betydligt gladare tongångar efter deras premiär. ”Hemma” (Laget får som bekant inte spela på Ruddalen) på Bravida Arena besegrades Skövde AIK med 1-0. Erik Gunnarsson gjorde säsongens första mål för ”Kiken” efter en hörna.

Annars har Utsikten haft en intensiv silly season med ett gäng värvningar som alla har gott om rutin. BoIS-bekantingen Ivo Pekalski, Edin Hamidovic och Alexander Faltsetas är exempel på sådana förstärkningar.

Det var för övrigt just Utsikten som BoIS mötte i förra säsongens epilog. Då slutade matchen med BoIS-seger efter två mål av Ousmane Diawara. Vi hoppas på samma utgång även vid detta möte.

Landskrona IP kommer att erbjuda en fullt duglig matta och BoIS har förberett sig på gräs under hela träningsveckan. På skadefronten är det bara Emil Lindman och Alec Brandt Erlandsson som saknas, övriga är uttagningsbara vilket innebär att Max Nilsson är tillbaka från sin avstängning.

Truppen mot Utsikten:

Amr Kaddoura, Svante Hildeman, Johan Rapp, Edvin Dahlqvist, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Robin Dzabic, Lukas Sunesson, Adam Egnell, Ousmane Diawara, Melker Jonsson, Erik Hedenquist, David Edvardsson, Melker Widell, Camil Jebara, Max Nilsson, Sam Hegdal, Kofi Asare, Jesper Strid.

Hemmapremiären kommer alltid med några extra lager. Den nya upplagan ska hälsas välkomna av BoIS-publiken och med en hel säsong framför oss hänger både förväntningarna och förhoppningarna som ett ljummet täcke i luften.

Då våren verkligen anlänt till Landskrona finns det inga ursäkter för den som har möjlighet att komma upp till IP i morgon. Ta med vänner och bekanta så ser vi till att fira påsk ihop.

Shopen öppnar cirka en timme innan avspark och som alltid finns det möjlighet att införskaffa BoIS-merch inför matchen.

Då Karlslundsområdet nu genomgår en omfattande förändring till det bättre står vi med färre parkeringsplatser än normalt. Vi ber därför alla som har möjlighet att använda annat färdmedel än bil att göra så i morgon. Det underlättar för oss alla och är mycket uppskattat.

Läs gärna vidare om publikinformationen via nedan länk:

https://landskronabois.se/2023/04/04/publikinformation-infor-premiaren-2/

Framför allt, varmt välkomna till en ny randig säsong på Landskrona IP.

Forza Randigt!!!