Landskrona BoIS stod upp mycket bra i dagens U21-match mot ett välmeriterat Malmö FF. Hemmalaget vann förvisso matchen med 3-1 men i paus stod det lika på ett och det var först när matchen hackades i sönder på grund av många byten som MFF kunde sätta in nådastöten.

BoIS-målet gjorde Max Nilsson på hörna och i första halvlek skapade randigt ett gäng chanser som kunde resulterat i ytterligare mål.

Max Mölder var tillfreds med sina randiga pågar.

En riktigt bra match mellan två vassa lag. MFF ställde ett starkt lag på benen och vi stod upp på ett mycket bra vis. Vi skapar gott om möjligheter, speciellt i första, så jag reser hem till Landskrona med en tillfreds känsla i kroppen.

Många gjorde en bra match men ett litet extra plus till Max Nilsson, Alexander Tkacz och Vincent Sundberg. Även Emil Lindman, som gjorde sina första 45 på länge, visade omgående att han kommer tillföra mycket till laget.

I nästa omgång väntar Trelleborgs FF hemma i Landskrona. Den matchen spelas tisdagen den 2 maj, avspark 15:00.