Våra supportrar är den tolfte spelaren och tifot utgör en stor del av inramningen, främst på Landskrona IP men också på våra bortamatcher. De senaste åren har vi upplevt ett ökat intresse på klacksektionen med flertalet kreativa och trevliga initiativ. Den levande supporterkulturen är hjärtat i Landskrona BoIS och vi är övertygade om att detta spelar en stor roll i att nya generationer blir och förblir BoIS:are. Det är inte så konstigt! Landskrona BoIS supportrar var först i Sverige med att gå till match iklädda klubbens svart- och vita färger. 

Vi startar nu Den randiga tifobössan som hjälp till de ideella krafter som arbetar med flaggor och banderoller. Tifobössan blir en insamlingsfond som betalar ut pengar till material för tillverkning av flaggor, banderoller och/eller andra legala läktaruttryck. 

Det här möjliggör för alla som vill stötta tifoverksamheten att bidra genom att enkelt Swisha valfritt belopp till insamlingskontot.

I landets krona håller man på BoIS.

Så här gör du om du vill stödja Den randiga tifobössan
Swisha valfritt belopp till 123 298 3476 (Landskrona BoIS)

Så här gör du om du vill ansöka om medel från Den randiga tifobössan 
Mejla Håkan Dahlström (SLO) på hakan.dahlstrom@landskronabois.com med din förfrågan med följande:

  • Ansvarig person
  • Projektidé (om materialet är kopplad till en specifik match, händelse eller person och vad det är för typ av tifo och eventuellt budskap)
  • Uppskattad materialkostnad

Medel betalas ut mot inlämnande av kvitto till Landskrona BoIS efter godkänd förfrågan.