I morgon lördag är det dags för ny himmamatch. Den femte omgången ska spelas och på Landskrona IP gästas vi av Gefle IF. Avspark 15:00 och vi ser ut att få riktigt härligt vårväder.

Biljetter till matchen hittas här:

https://landskronabois.ebiljett.nu/Tickets/Choose/69?S=0

Gefle är nykomling inför säsongen och i den nya tillvaron har laget fått en liten smakstark. Sju inspelade poäng av tolv möjliga räcker till en solid sjätteplats. Senast spelade man lika på ett, hemma på Gavlevallen, mot Utsiktens BK.

Målet gjordes av Leo Englund.

Som nykomling har laget värvat ganska friskt. Anton Lundin, Adrian Edqvist och York Rafael är nyförvärv som alla har erfarenhet från nivån. Av dessa har York Rafael varit skadad så hans status har vi inte fullt ut pejl på. Adrian Edqvist är dessutom avstängd efter tre gula kort.

Landskrona BoIS kommer från en svidande förlust uppe i Göteborg mot GAIS. Sett till målchanserna vi skapade hade resultatet kunnat se annorlunda ut men effektiviteten måste höjas om poäng ska plockas i så tuffa bortamatcher.

Samtidigt är det väldigt positivt att vi fortsätter skapa och förhoppningsvis sker någon typ av islossning på lördag.

På skadelistan ser det ljuvligt ljust ut. Bara Alec Brandt Erlandsson saknas. Amr Kaddoura och Emil Lindman gjorde båda comeback efter sina skador i tisdagens U21-match mot Malmö FF. Dessutom har Camil Jebara återvänt efter sin avstängning. Knivskarp konkurrenssituation således och följande spelare har tagits ut.

Trupp: Amr Kaddoura, Svante Hildeman, Johan Rapp, Edvin Dahlqvist, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Robin Dzabic, Lukas Sunesson, Adam Egnell, Ousmane Diawara, Melker Jonsson, Erik Hedenquist, David Edvardsson, Melker Widell, Jesper Strid, Camil Jebara, Max Nilsson, Sam Hegdal, Kofi Asare.   

Landskrona Atletklubb är matchens förening och hälsas varmt välkomna till Landskrona IP. Om LAK ligger det läsning på hemsidan.

Inför matchen har vi också hyllat medlemskapet i Landskrona BoIS genom olika intervjuer och erbjudanden. Passa på att säkra ditt medlemskap via nedan länk, det hade vi verkligen uppskattat:

https://landskronabois.se/medlem/