Efter en längre tids mindre aktivitet dra nu Gamla BoISare upp tempot igen! Som sig bör på vårkanten startar vi upp årets träffar med ett årsmöte. Till detta årsmöte hälsas ”nya och gamla” Gamla BoISare välkomna tisdagen den 2 Maj.

Vi kommer att hålla till på Erikstorps Restaurang i Borstahusen där vi samlas 18.00. Ordförande Cronqvist och övriga i styrelsen har nöjet att presentera fler intressanta gäster, däribland tränarduon Billy & Max, sportchef Erik Edman samt akademichef Kalle Willstrand. Såklart serveras det traditionsenligt pyttipanna med måltidsdryck, kaffe och kaka till den nätta summan av 150:-.  

Välkommen med din anmälan till olof.andersson@live.com

Gamla BoISare är en anrik kamratkrets kopplad till Landskrona BoIS och har allt sedan 1943 verkat för att spelare och ledare som avslutar sitt engagemang i föreningen får möjlighet att hålla kontakten via träffar med likasinnade. Är du före detta spelare eller ledare som vill vara med i gemenskapen är du mer än välkommen att höra av dig till ovan mailadress!  

Heja BoIS!