Landskrona BoIS svarade för en mäktig vändning i U21-mötet mot Varbergs BoIS. Efter halvtimmen spelad ledde nämligen gästerna med hela 3-0 och i den stunden såg det nattsvart ut.

Randigt skulle dock komma tillbaka och i halvtidsvilan hade laget lyckats reducera två gånger om. Först genom Lukas Sunesson och därefter stötte Max Nilsson in bollen från nära håll.

Strax efter paus kom kvitteringen. Jesper Strid avslutade vackert efter en snabbt igångsatt frispark.

Lukas Sunesson hade redan spelat en central roll i matchen då han varit involverad i de tre första målen. Han krönte sedan sin fina insats med att dessutom göra det avgörande målet. I straffområdet vände anfallaren upp sin försvarare och gick sedan på avslut. Skottet tog på en bortaback, vilket ställde målvakten, och gick sedan i mål.

Vändningen var därmed fullbordad och under den sista halvtimmen lugnade spelet ner sig. Svante Hildeman skulle dock göra en riktigt svettig räddning i slutet av matchen och säkerställde därmed att BoIS tog sin första seger i årets U21-serie.

Max Mölder om matchen.

Första 30 var så klart inte roliga. Kanske att vi kände lite högmod efter en bra period och då tappar vi vår frejdighet. Därefter, när vi i grunden gör det som genererar framgång, såg det betydligt bättre ut och det gläder att vi kan komma tillbaka så starkt efter den svaga inledningen.

Lukas och Max ska ha beröm för sina insatser. Lukas 2 gör två mål, en assist och var dessutom involverad i det fjärde målet. Han skapade dessutom stora problem med sitt stora slit matchen igenom. Max Nilsson kom in efter en halvtimme och tog mer eller mindre över hela matchen, både med och utan boll.

Detta var också den sista matchen i denna serie under våren. Nu väntar ett uppehåll modell längre innan vi är tillbaka igen i början på augusti.

Tack till er som stöttade laget på plats idag!