I morgon är det dags för ny himmamatch på Landskrona IP. BoIS, som är obesegrade de tre senaste matcherna, tar emot Örebro SK. Avspark 13:00 och vi hälsar alla randiga supportrar varmt välkomna till en ny het omgång, den åttonde i ordningen.

Biljetter införskaffas via länken:
https://landskronabois.ebiljett.nu/Tickets/Choose/71?S=0

Vi har en match mellan två klassiska lag framför oss. ÖSK har tillhört Allsvenskan under majoriteten av åren i modern tid men efter några turbulenta år trillade laget ner i Superettan inför förra säsongen. Stormen bedarrades först inför årets upplaga då någon typ av stabilitet infunnit sig.

Efter en stark försäsong har inledningen på Superettan inte riktigt infriat supportrarnas förväntningar. Nio inspelade poäng på sju matcher är en färre än Landskrona BoIS. Senast spelade laget, liksom randigt, en mållös match. 0-0 mot Örgryte hemma på Behrn Arena.

Det är framför allt anfallsspelet som inte riktigt lossnat inledningsvis. Fem mål gjorda och av dessa har Noel Milleskog noterats för två.

Hur skadeläget ser ut låter vi vara osagt.

Landskrona BoIS befinner sig i en stark period. Speciellt på IP har vi verkligen fått det att stämma med tre raka himmasegrar. Nu hoppas vi på den fjärde. Även spelet de senaste omgångarna har lyft sig betänkligt och vi hoppas att laget kan fortsätta trumma på med samma envisa frenesi.

På skadefronten har vi tvingats addera till Philip Andersson som kommer vara borta från spel under resten av säsongen med sin brustna hälsena. Även Alec Brandt Erlandsson saknas på grund av skada.

I övrigt ser det fortsatt ljust ut och vi ser fram emot en ny strålande vårdag på Landskrona IP.

Billy Magnusson inför matchen
Det ska bli kul att spela match på IP igen. Det var en fantastisk upplevelse senast i derbyt och vi hoppas komma upp i en minst lika bra prestation som då. Vi hoppas på bra stöd från läktarna också. Vi kommer från en bra trend med segrar hemma men också poäng på bortaplan och hoppas bygga vidare på den trenden.

Truppen:

Amr Kaddoura, Svante Hildeman, Johan Rapp, Edvin Dahlqvist, Alexander Tkacz, Robin Dzabic, Lukas Sunesson, Adam Egnell, Ousmane Diawara, Melker Jonsson, Erik Hedenquist, David Edvardsson, Melker Widell, Jesper Strid, Camil Jebara, Max Nilsson, Emil Lindman, Sam Hegdal, Kofi Asare.

Vi passerar snart 2000 sålda biljetter och efter de senaste matchernas styrkebesked kombinerat med vackert väder hoppas vi på en ny stark publiksiffra på Landskrona IP.