I morgon kväll spelas vårens sista match hemma på IP och vi avslutar med ett klassiskt skånederby. Trelleborgs FF lämnar Söderslätt till förmån för Landskrona. Avspark 19:00.

Biljett till matchen:

https://landskronabois.ebiljett.nu/Tickets/Choose/72?S=0

Det är ett formstarkt TFF som reser norröver. Liksom BoIS hade laget en tung säsongsinledning vilket innebar att huvudtränare Per-Ola Ljung fick lämna sitt uppdrag. En rockad som fallit väl ut då Trelleborg nu har tre raka segrar. Detta innebär tolv poäng, en färre än randigt.

Inför säsongen var det många som siade om att TFF skulle tillhöra tabellens toppskikt och kanske att den vandringen nu påbörjats. Senast besegrades Västerås hemma på Vångavallen med 3-2 efter en sen vändning.

Trelleborg är ett lag som gör många mål framåt men som också släpper in hel del i egen kasse. 15-17 är statistiken inför den tionde omgången.

Inför säsongen värvade laget in Filip Bohman från Varbergs BoIS och han har verkligen fått fart på målskyttet de senaste omgångarna. Sju målnoteringar är näst bäst i hela serien och i anfallaren har TFF ett offensivt vapen som behöver hanteras.

Även BoIS kommer till matchen i god form. Förvisso förlust senast, borta mot Öster, men prestationen förtjänade mer. Hemma på Landskrona IP är vi dessutom ruggigt starka vilket våra fyra raka serier med emfas understryker. En svit vi gärna förlänger.

Ousmane Diawara råkade ut för sin tredje varning senast och är därmed avstängd. I övrigt ser skadeläget ut som tidigare. Philip Andersson, Alec Brandt Erlandsson och Jacob Perelman saknas. Camil Jebara tvingades kasta in handduken i sista stund senast men är nu tillbaka med full kraft.

Truppen: Amr Kaddoura, Svante Hildeman, Johan Rapp, Edvin Dahlqvist, Alexander Tkacz, Robin Dzabic, Lukas Sunesson, Adam Egnell, Melker Jonsson, Erik Hedenquist, David Edvardsson, Melker Widell, Jesper Strid, Camil Jebara, Melker Nilsson, Emil Lindman, William Ondrejka, Sam Hegdal, Kofi Asare.

Avspark 19:00                          

Vi hoppas på mycket folk och ser fram emot att hälsa alla BoIS-supportrar varmt välkomna till Landskrona IP för sista gången denna vår.

Forza randigt!!!