Landskrona BoIS avslutade vårsäsongen med att förlora borta mot IK Brage. Hemmalaget vann med 2-1 och grunden till segern lades i den första halvleken.

Trots att gästande randigt inledde optimistiskt och hade ett par riktigt bra målchanser var det Brage som skulle göra målen i den inledande akten. Värdlaget var kliniska i sina omställningar och vid två tillfällen tvingades Kaddoura hämta bollen ur nätmaskorna.

Efter paus inträffade en rejäl randig uppryckning. Tio minuter in i den avslutande akten kom också reduceringen. Ousmane Diawara hittade Camil Jebara i straffområdet som avslutade via stolpen och i mål.

Därefter fortsatte BoIS trumma på för en kvittering. Allra närmast var laget på övertid då Kofi Asare träffade ribbans underkant. Bollen studsade dessvärre ut och strax därefter blåste domaren av tillställningen.

Så klart oerhört surt att avsluta vårsäsongen med förlust. Vi samlar nu ny kraft under uppehållet, tackar alla för stödet hittills under säsongen och hälsar er alla tillbaka i juli månad.

Forza randigt!!!