Kära BoISare!

Det är inte lätt att sätta ord på alla känslor efter en 18 år lång fotbollskarriär i Landskrona BoIS. Det har varit en ära och jag har burit den randiga tröjan med stolthet i alla dessa år. Jag har alltid givit mitt yttersta för att representera BoIS på bästa möjliga sätt, både på och utanför plan, med förhoppning om att jag har varit en bra förebild!

BoISare, jag vill tacka Er för det villkorslösa stödet genom alla år. Ni har alltid funnits vid min sida och det är jag evigt tacksam för. Det har varit en glädje att se Er ute på IP och andra arenor runt om i Sverige, oavsett väder och vind. Kärleken till fotbollen och klubben förenar oss och skapar samhörighet och fina minnen.

Nu söker jag mig till nya äventyr och skriver ett nytt kapitel i mitt liv.

Jag önskar alla spelare, ledare och alla som är involverade i Landskrona BoIS förening ett stort lycka till!

En gång randi, alltid randi! Vi ses på IP! 🖤🤍

/Alexander Tkacz