Landskrona BoIS hälsar Samuel Burakovsky hjärtligt välkommen till våra ränder. Ytteranfallaren anländer från Malmö FF men har varit utlånad till BK Olympic, som spelar i division 1, under våren. Avtalet sträcker sig till 2026-12-31.

I Samuel erhåller vi en snabb offensiv kraft som med fart och fysik besitter förmåga att bryta mönster. Egenskaper som passar väl in i Landskrona BoIS och vi ser mycket fram emot att inleda samarbetet sinsemellan.  

Michel Ekberg om nyförvärvet.

Samuel är en spelare vi har följt ganska intensivt sedan i vintras som vi tror passar väl in i BoIS strategi, såväl spelmässigt som identitetsmässigt. Vi tror Samuel med sina spetsegenskaper kan bidra till vår fortsatt resa framåt och uppåt.

Vi hälsar Samuel varmt välkommen till den randiga delen av Skåne.

Foto
  • Melker Bengtsson