I morgon eftermiddag reser våra pågar till danska Jylland för match mot Sönderjyske. Avspark 13:00 på Haderslev Atletikstadion.

Detta är också genrepet inför återstarten av Superettan, då BoIS möter J-Södra hemma i Landskrona och biljetter till den matchen hittar du här:

https://landskronabois.ebiljett.nu/Tickets/Choose/73?S=0

Sönderjyske är ett lag som vi ändå har förhållandevis bra pejl på. Detta då vi faktiskt möttes i vintras, på Vanlöse i Köpenhamn. En match som slutade med BoIS-seger, 2-0 till randigt.

Därefter har danskarna, med Thomas Nörgaard som tränare, haft en fin vår i Nordicbet Liga. Laget slutade till sist trea och lyckades därmed inte avancera till högstaligan. Däremot huserar man över en poängkung i Emil Frederiksen som svarade för nio mål och sju assist på 20 matcher. Starka papper.

För BoIS del handlar det om att hitta rätt inför omstarten. Laget är tillbaka i träning sedan förra veckan och samtliga spelare är säkerligen sugna på att visa att man förtjänar en startplats mot Jönköpings Södra.

På minuskontot har vi Philip Andersson, Alec Brandt Erlandsson och Emil Lindman. Den sistnämnde stannar hemma på grund av sjukdom.

Våra två nyförvärv får också vänta på sin debut. U19-spelaren Xavier Odhiambo följer däremot med till Jylland och mycket talar för att samtliga som är uttagna kommer att ges speltid.

Truppen: Amr Kaddoura, Svante Hildeman, Johan Rapp, Edvin Dahlqvist, Robin Dzabic, Lukas Sunesson, Adam Egnell, Ousmane Diawara, Melker Jonsson, Erik Hedenquist, David Edvardsson, Melker Widell, Jesper Strid, Vincent Sundberg, Camil Jebara, Max Nilsson, Xavier Odhiambo, William Ondrejka, Sam Hegdal, Kofi Asare

Vi har undersökt möjligheten men dessvärre verkar det saknas tekniska förutsättningar för att kunna sända matchen.