Landskrona BoIS förlorade träningsmatchen på Jylland mot Sönderjyske. Hemmalaget vann med 2-1.

Randigt, för dagen iklädda sitt röda Skåneställ, tog ledningen. Kofi Asare vände upp och hittade, genom ett instick, Ousmane Diawara som löpte sig fri mellan två danska försvarare. På det efterföljande friläget avslutade anfallaren med klinisk ackuratess. Då hade det gott en knapp halvtimme.

Sönderjyske skulle dock få in en kvittering strax innan paus. Den andra halvleken präglades av många byten men i stort var det en match med hög intensitet. Hemmalaget skulle dock få in en avgörande boll i slutet av matchen vilket var lite olyckligt.

Vi reste hem till Skåne med en riktigt bra genomkörare i benen. Nu är fokus fullt ut på omstarten av Superettan.

På fredag möter vi Jönköpings Södra hemma på Landskrona IP och vi hoppas att vår randiga gemenskap nu sluter upp och stöttar laget till tre poäng.

Biljetter införskaffas:

https://landskronabois.ebiljett.nu/Tickets/Choose/73?S=0