Inför matchen mot Jönköping tackades Alexander ”Täcket” Tkacz av inför 2250 personer på Landskrona IP. Nedan följer hyllningstexten till honom.

Efter 18 år i Landskrona BoIS aviserade Alexander Tkacz att han är redo för nya äventyr. Därmed sätter vi punkt för ett av klubbens mest uppskattade kapitel genom alla tider.

Det finns inga onda ord att säga om den vänsterfotade ikonen. En lojal lagspelare som alltid tjänstgjort på bästa tänkbara vis. En riktigt bra fotbollsspelare som vid nästan 300 tillfällen glatt BoIS-publiken med sin frejdiga fart, sitt fina passningsspel, sina väl avvägda inlägg och fina spelsinne.

Som ambassadör har Alexander alltid varit ett föredöme genom att ställa upp på klubbens aktiviteter samt tagit sig tid när våra supportrar pockat på hans uppmärksamhet. Han har också varit starkt bidragande till att nya spelare förstått vad det innebär att spela för Landskrona BoIS.

Vi kan helt enkelt skatta oss lyckliga över att en så genomgod människa under så lång tid representerat klubben så föredömligt.

Alexander. Stort tack för dina insatser i vårt randiga BoIS. Landskrona-publiken, ge honom en stor applåd!

Supporterklubben, Allians 261 önskar också räcka över en gåva till Alexander för hans insatser i BoIS.

Foto
  • Bildbyrån