Landskrona BoIS gör sig redo för en ny match i Superettan och denna omgång reser laget till Jämtland för match mot Östersunds FK. Avspark 17:00 på lördag.

Detta är den 14 omgången och redan under torsdagen började BoIS resa till Jämtkraft Arena.

ÖFK är en klubb som kantats av kontroverser i modern tid. Mycket har varit kopplat till tidigare Ordföranden, Daniel Kindberg och numera är det den ekonomiska situationen som synas i sömmarna. Man har helt enkelt skördat stora framgångar och samtidigt levt långt över sina tillgångar. Ekonomisk doping hävdar den kritiske, svensk avundsjuka kontrar supportern.

Hur som haver. ÖFK innehar tabellens niondeplats inför helgens match. 16 inspelade poäng är två färre än sjundeplacerade Landskrona BoIS.

I omstarten av Superettan inledde Östersund med att förlora borta mot Helsingborg. 1-0 till hemmalaget.

I offensiv väg är Chovanie Shakur Amatkarijo den som varit mest målmässigt framgångsrik med fyra noteringar.

Liksom BoIS har ÖFK en avstängning. Calvin Kabuye drog på sig sitt tredje gula kort senast och är därmed icke uttagningsbar.

Randigt reste i riktning mot Jämtland redan under gårdagen. Allt för att komma så väl förberedda som möjligt. I den senaste matchen lyckades laget återhämta sig efter en tuff första halvlek och efter paus visade pågarna prov på riktigt hög standard. En poäng bärgades med bud på mer.

Nya tag på lördag och vi hoppas så klart att tre poäng följer med hem till Skåne. I bussen till Östersund saknas sedan tidigare Philip Andersson och Alec Brandt Erlandsson. Dessutom är David Edvardsson avstängd.

Xavi Odhiambo skrev A-lagskontrakt tidigare i veckan och är också uttagen till ÖFK-matchen. En ljuvlig vecka för 18-åringen.

Trupp: Amr Kaddoura, Svante Hildeman, Johan Rapp, Gustaf Bruzelius, Edvin Dahlqvist, Robin Dzabic, Adam Egnell, Ousmane Diawara, Melker Jonsson, Erik Hedenquist, Melker Widell, Jesper Strid, Rasmus Wendt, Samuel Burakovski, Max Nilsson, Emil Lindman, Sam Hegdal, Xavier Odhiambo, Kofi Asare.

Avspark 17:00 på Jämtkraft Arena och för den som inte reser hela vägen till Östersund går matchen att se på Discovery+.

Forza Randigt!!