Det är dags för den sista matchen innan Superettan vänder. Den 15 omgången spelas hemma på Landskrona IP och för motståndet svarar AFC Eskilstuna. Avspark 13:00 i morgon lördag.

Biljetter införskaffas:

https://landskronabois.se/biljett/

I sedvanlig ordning är Superettan ett riktigt getingbo och det skiljer inte många poäng mellan lagen i botten, mitten och toppen. Ett par segrar i rad kan således ha stor betydelse för tabellpositionen. Inför omgången befinner sig AFC på nedflyttningsplats med 14 inspelade pinnar.

Eskilstuna-laget kommer från en viktig seger i hemmamötet mot Brage. Matchen slutade 2-1 på Tunavallen och detta var också nye tränaren Nolberto Solanos första vid sidlinjen.

Den tidigare Premier League-stjärnan tog över rodret för en dryg vecka sedan och nyheten slog så klart ner som en bomb. Vi hoppas på första förlusten redan i morgon eftermiddag.

BoIS kommer från ett tufft nederlag i bortamötet mot Östersund. En svag kvart i andra halvlek fällde avgörandet och den perioden behöver vi dra lärdom av.

Hemma på Landskrona IP är vi erkänt starka och vi går stenhårt för att fortsätta den trenden. Som alltid kommer det krävas stor noggrannhet för att vinna men vi går in i matchen med god självkänsla.

På frånvarolistan återfinns sedan tidigare Alec Brandt Erlandsson och Philip Andersson. Frederik Ihler är sjuk och Samuel Kotto, vårt nyförvärv från Malmö FF, är ännu inte spelklar.

David Edvardsson är däremot tillbaka från sin avstängning.

Truppen: Amr Kaddoura, Svante Hildeman, Johan Rapp, Gustaf Bruzelius, Edvin Dahlqvist, Robin Dzabic, Adam Egnell, Ousmane Diawara, Melker Jonsson, Erik Hedenquist, David Edvardsson, Jesper Strid, Samuel Burakovsky, Rasmus Wendt, Max Nilsson, Emil Lindman, Xavier Odhiambo, Kofi Asare.

Avspark 13:00 och utöver randigt på plan är våra vänner Oatly på plats. Det bjuds på kaffe och havreglass.

Varmt välkomna!!