I morgon eftermiddag är vi tillbaka på Landskrona IP. Östersunds FK kommer till Skåne, avspark 15:00 och din biljett till matchen köps via länken:

https://landskronabois.ebiljett.nu/Tickets/Choose/75?S=0

Vi kan ånyo konstatera att Superettan är en rekordjämn företeelse. Det skiljer inte många poäng mellan botten och toppen och på IP möts två lag som inför omgången står på lika många pinnar. 21 närmare bestämt.

Östersund kommer från ett Norrlandsderby mot GIF Sundsvall som slutade lika på ett. Detta trots att ÖFK i långa stunder spelade med en man mindre. Malcolm Stolt gjorde målet men han kommer inte spela i morgon då han är avstängd. Även Cesar Weilid missar matchen efter sin utvisning.

ÖFK är ett lag som vi har revansch att utkräva mot. Detta efter den tunga förlusten på Jämtkraft Arena tidigare under säsongen. Helt andra förutsättningar på vårt naturgräs och som alltid går vi för tre poäng hemma i Landskrona.

Segern i Skånederbyt mot Trelleborg, som kom efter en övertygande insats, var väldigt välkommen och ambitionen är att fortsätta bygga vidare på det positiva från den matchen. Detta är också Max Mölders första himmamatch som huvudtränare och vi hoppas att han får ett angenämt mottagande.

Skadelistan ser ut enligt följande. Philip Andersson, Alec Brandt Erlandsson och Erik Hedenquist missar sedan tidigare. Det gör även Robin Dzabic, han har bryderier med en axel, samt Samuel Kotto som är avstängd efter sin utvisning senast.

Truppen: Amr Kaddoura, Svante Hildeman, Johan Rapp, Gustaf Bruzelius, Edvin Dahlqvist, Frederik Ihler, Adam Egnell, Ousmane Diawara, Melker Jonsson, David Edvardsson, Jesper Strid, Samuel Burakovsky, Vincent Sundberg, Rasmus Wendt, Max Nilsson, Emil Lindman, Sam Hegdal, Kofi Asare.  

Avspark 15:00 alltså och vi hoppas på ett lika solitt och uppskattat stöd som senast.

Forza randigt!!