Landskrona BoIS lyckades inte bygga vidare på den finfina insatsen mot Trelleborgs FF. Hemma mot Östersund kom laget inte upp i normal standard och förlorade matchen med 0-1. Målet blev till i andra halvlek på en fast situation.

Hemmalaget inledde klart mest entusiastiskt och redan efter några minuter var det nära att ringa i målklockan. Amr Kaddoura slog en fin boll på djupet som Edvin Dahlqvist tog ner på bröstet. Därefter sprang han sig fri och slog ett inlägg längs marken med adress till Ousmane Diawara. Anfallaren skulle bara stöta bollen i mål men målvakten i ÖFK fick en nagel på den och lyckades därigenom bollen att ändra tillräcklig kurs för att anfallet skulle rinna ut till intet.

Detta var också BoIS bästa målchans. Östersund lyckades få våra ränder att inte spela sig igenom deras press och den första halvleken kantades mest av avbrott och hackigt spel.

Mållöst i paus.

Knappa 20 minuter in i andra halvlek kom målet och det var alltså gästerna som skulle lyckas allra bäst. En frispark snett utifrån, rabalder i BoIS straffområde och plötsligt låg bollen i nätmaskorna. Väldigt snöpligt.

Strax därefter hade BoIS en bra möjlighet att kvittera. Återigen slog Edvin Dahlqvist ett inlägg i riktning mot Ousmane Diawara som inte fick tillräcklig träff på bollen.

Trots en mindre forcering förblev försöken resultatlösa och BoIS tvingades kamma hem en ny tung uddamålsförlust hemma på Landskrona IP.

Vi är inte tillfreds med insatsen men är också övertygade om att det finns betydligt mer att hämta. Fullt fokus ligger nu på nästa vecka med DM-match och ny Superettanomgång. Först möter vi Balkan hemma på IP och på lördag nästa helg väntar serieledande Utsikten på bortaplan.

Framåt randigt!!