Händelserika dagar för alla med randiga sympatier. Våra pågar har hittat tillbaka till vinnarspåret efter två raka segrar. Först mot Brage i Superettan och nu senast, i Svenska Cupen, borta mot Trollhättan. Två segrar med klara siffror som gjort att laget dels klättrat i tabellen, dels avancerat till gruppspelet i Svenska Cupen.

Dessutom har vinsterna inneburit bättre självförtroende och det är med råg i ryggen som vi nu förbereder oss inför nästa uppgift. På tisdag vankas det nämligen Skånederby på Olympia i Helsingborg. Avspark 19:00.

Alla som följer lagen har pejl på att detta är en match av extra betydelse. BoIS sitter på tronen efter segern i våras och har för avsikt att sitta kvar där under resten av säsongen. 

Boka plats på bussarna som tar dig direkt till Olympia
Vi hoppas också på ett starkt BoIS-stöd på Olympia. Hjälp oss göra arenan randig och där se till att tillskjuta laget extra energi. Redan nu är nio bussar fullbokade och vi hoppas så klart att ännu fler väljer att se derbyt på plats. Ju fler, desto bättre. 

Vill du boka plats på bussarna Swishar du 110 kronor till 0723153173 senast lördag. Skriv ”vanlig buss” i meddelandet. Bussarna avgår från Kasernplan 17.40 och anländer direkt till arenan och tar dig tillbaka till Landskrona direkt efter matchen.

Ytterligare en derbyseger hade hjälpt BoIS i tabellen och samtidigt inneburit väldigt mycket stolthet för staden Landskrona. Ett scenario vi satsar på att förverkliga. 

Hoppas att vi ses på Olympia!!

-> Biljett till matchen köper du här