Landslagsuppehållet är över och därmed är Superettan äntligen tillbaka. Landskrona BoIS reser till Stadsparksvallen uppe i bibelbältet där Jönköpings Södra väntar. Avspark 19:00 i morgon måndag.

J-Södra är en klubb som har det motigt både på och utanför plan. Ekonomin visar röda siffror och det oket hänger över föreningen som en våt filt. Det verkar dock som att styrelsen arbetar frenetiskt med att komma på rätt köl och vi hoppas så klart att man lyckas med den tuffa uppgiften.

På plan genomlider laget en tung period med en poäng på sju matcher. Under förra veckan informerade J-Södra att huvudtränaren Andres Garcia valt att återvända till Spanien och turerna kring det beslutet är vi inte helt på det klara med.

I matchen innan uppehållet förlorade J-Södra borta mot Gefle. Hemmalaget vann med 1-0. Laget kommer sakna August Karlin som är avstängd, status på resten av truppen har vi ingen större kännedom kring.

Landskrona BoIS reser norröver med gott gry i de randiga benen. Tre raka segrar i Superettan gör att laget tagit ett rejält kliv i tabellen och vi hoppas så klart att laget kan fortsätta prestera på samma nivå även i morgon kväll.

I det randiga lägret är Edvin Dahlqvist och Melker Jonsson avstängda. Sedan tidigare saknas Erik Hedenquist, Philp Andersson, Samuel Burakovsky och Alec Brandt Erlandsson och även Vincent Sundberg stannar hemma på grund av sjukdom. Övriga är tillgängliga för spel.

Truppen: Amr Kaddoura, Svante Hildeman, Johan Rapp, Samuel Kotto, Gustaf Bruzelius, Robin Dzabic, Frederik Ihler, Adam Egnell, Ousmane Diawara, David Edvardsson, Unai Vega, Jesper Strid, Xavier Odhiambo, Rasmus Wendt, Max Nilsson, Emil Lindman, Sam Hegdal, Kofi Asare.

Avspark 19:00 på Stadsparksvallen och vi hoppas på ett gediget randigt stöd under matchen.

Framåt randigt!!