I morgon är det dags för ny hemmamatch i Superettan. Den 23 omgången avgörs på Landskrona IP och BoIS hälsar Öster välkomna till Skåne.

Jakten på den femte raka randiga segern inleds klockan 13:00 och biljetter till matchen inhandlas via nedan länk:

https://landskronabois.ebiljett.nu/Tickets/Choose/78?S=0

För att lyckas med den prestationen krävs seger mot tredjeplacerade ÖIF. Växjölaget, som topptippades inför säsongen, innehar den positiva kvalplatsen med en poängs marginal ner till fyran GAIS. Till Västerås SK, som är tabelltvåa, är det fem poäng så det finns fortsatt alla möjligheter att infria förväntningarna.

Det var just VSK som laget mötte förra omgången, en match som slutade 2-2 efter en minst sagt spektakulär avslutning.

Västerås ledde med 2-0 på Visma Arena och såg ut att gå mot en relativt komfortabel seger. ÖIF lyckades dock reducera och på övertid såg målvakten (!!) till att utjämna ställningen med en distinkt nick efter sviterna av en hörna. Fräckt!

I övrigt är Öster seriens målgladaste lag och det är Jesper Jonasson Westermark och Adam Bergmark Wiberg som tillsammans agerar offensivt draglok. Duon har gjort 13 respektive 12 mål vilket inger respekt.

Smålänningarna reser till Landskrona utan lagkaptenen Månz Berg som är avstängd.

Landskrona BoIS är sprängfyllda av självförtroende efter den senaste månaden. Fyra raka segrar har gjort att randigt distanserat sig från den täta, tuffa bottenstriden och istället kan laget försiktigt blicka uppåt. Vi har sju poäng upp till Öster och en seger i morgon hade kapat det avståndet rejält. En morot så god som någon.

Senast vände man ett underläge borta mot J-Södra till seger. 2-1 till BoIS som uppvisade både moral och tro på egen förmåga.

Ousmane Diawara är avstängd och sedan tidigare saknas Erik Hedenquist, Philip Andersson, Samuel Burakovsky och Alec Brandt Erlandsson. Tillbaka från sina avstängningar är Edvin Dalhqvist och Melker Jonsson.

Truppen: Amr Kaddoura, Svante Hildeman, Johan Rapp, Samuel Kotto, Gustaf Bruzelius, Edvin Dahlqvist, Robin Dzabic, Frederik Ihler, Adam Egnell, Melker Jonsson, David Edvardsson, Unai Veiga, Jesper Strid, Rasmus Wendt, Xavier Odhiambo, Max Nilsson, Emil Lindman, Sam Hegdal, Kofi Asare.

Avspark 13:00 och vi hälsar er alla varmt välkomna till Landskrona IP.

Framåt randigt!!