Landskrona BoIS och Robin Dzabic har kommit överens om att förlänga avtalet med ytterligare ett år. Det innebär att den offensiva kraften stannar i Landskrona även över 2025.

Robin anslöt från IFK Värnamo inför den förra säsongen och i år har han konsekvent lagt beslag på en av startplatserna. Med sin spelintelligens, sina fina fötter och löpförmåga har han varit en bärande spelare i anfallsspelet och i år har han dessutom bidragit med tre mål och fyra assist. Nu förlängs relationen och vi ser mycket fram emot att fortsätta utveckla hans förmågor framöver.

Utanför är han en uppskattad lagkamrat som med ett leende alltid ställer upp på de aktiviteter som klubben arrangerar. En värdefull BoIS-ambassadör helt enkelt.

Robin själv om förlängningen

Jag är väldigt glad och stolt över att ha förlängt mitt kontrakt med denna klubb. Jag tror verkligen på det vi har på gång och jag har en stark tro på att vi kan uppfylla våra drömmar tillsammans inom de närmsta åren. Tålamod och hårt arbete så är allt möjligt.

Hoppas vi fortsätter ses på IP. Framåt BoIS!

Billy om förlängningen          

Att få till en förlängning med Robin har varit högt på listan eftersom vi alla som jobbar med och runt honom ser vilken utveckling han haft under sin tid hos oss. En väldigt bra spelare som vi håller högt för sitt fotbollskunnande, men också för sina värderingar och den träningskultur han är drivande i.