Landskrona BoIS och Svante Hildeman har kommit överens om att förlänga avtalet med ytterligare ett år. Det innebär att målvakten stannar i Landskrona även över 2024.

Svante anslöt från Torns IF inför comebacken i Superettan och har vuxit ut till en mycket uppskattad personlighet i Landskrona BoIS. Han är nu inne på sin tredje säsong och vi är alla väldigt glada över att han representerar randigt även nästa år.

Tillsammans med Amr Kaddoura, Hampus Pauli och målvaktstränare Thomas Kozma har Svante dessutom varit med och byggt en stark, utvecklande och stöttande miljö. Samtliga på denna position är nu klara för 2024 och vi gläds åt att den kultur som nu satt sig i väggarna fortsätter sin utveckling även kommande säsong. I det arbetet fyller Svante, liksom övriga målvakter och ledare, en viktig funktion.

Svante själv om förlängningen

Det känns både roligt och självklart för mig att stanna i BoIS. Jag njuter av att vara en del av det här laget, den här klubben och den här staden. Jag ser fram emot att bidra på alla sätt jag kan för att vi ska fortsätta göra bra prestationer, och jag ser fram emot att fira fler segrar med er på IP såväl som på Ibbes. Heja BoIS.

Billy om förlängningen

Det känns skönt att vi lyckas behålla Svante. En väldigt bra målvakt som gör att konkurrensen på målvaktssidan fortsätter vara knivskarp, vilket är viktigt för både laget och individens utveckling. Dessutom känns det bra att få kontinuitet med en person som Svante, eftersom han symboliserar mycket av det vi värdesätter i vårt truppbygge.