I morgon kväll hälsar vi er varmt välkommen till Landskrona IP. GIF Sundsvall kommer till Skåne, avspark 19:00.

Detta är också Skolans Dag då vi de senaste veckorna bjudit in skolelever i Landskrona med omnejd som alla, i vuxet sällskap, har fritt inträde på Engelska Läktaren.

Av Superettan återstår det nu sex omgångar och det är fortsatt väldigt många lag som i olika omfattning är involverade i antingen botten- eller toppenstriden. Sundsvall befinner sig på placeringen strax ovanför negativ kvalplats med två poäng fler än Helsingborgs IF och AFC Eskilstuna.  

Därmed är laget så klart i behov av ytterligare poäng för att säkra kontraktet och med det i åtanke lär man ha varit rejält besvikna efter den senaste omgången. När klockan tickade in på övertid, hemma mot Gefle, hade Giffarna en säker tvåmålsledning och dessutom en man mer på konstgräset.

Två fasta situationer senare stod det 2-2 på resultattavlan och att tappa poäng på det sättet svider säkert lite extra.

Även Landskrona BoIS kommer från ett tungt poängtapp. Förlust borta mot Skövde, ett resultat som grundades i en del individuella misstag. Den matchen är körd i badkaret och efter förlusten mot Sundsvall i premiären har vi dubbel revansch att utkräva.

Även randigt behöver ytterligare poäng för att fullt ut säkra deltagande i nästa års upplaga av Superettan. Med full frenesi hoppas vi kunna lösa en ny seger redan i morgon kväll och vi hoppas på mycket publik under skolans dag.

Skadeläget är oförändrat förutom att Kofi Asare saknas på grund av en lättare känning i baksidan. Som försiktighetsåtgärd vilar han i morgon kväll och är förhoppningsvis tillbaka redan mot AFC till helgen. Sedan tidigare är Alec Brandt Erlandsson, Erik Hedenquist, Philip Andersson och Samuel Burakovsky indisponibla.

Truppen: Amr Kaddoura, Svante Hildeman, Johan Rapp, Samuel Kotto, Gustaf Bruzelius, Edvin Dahlqvist, Robin Dzabic, Frederik Ihler, Adam Egnell, Ousmane Diawara, Melker Jonsson, David Edvardsson, Unai Veiga, Jesper Strid, Xavier Odhiambo, Rasmus Wendt, Max Nilsson, Emil Lindman, Sam Hegdal.

Avspark 19:00 och biljetter till matchen inhandlas via nedan länk:

https://landskronabois.ebiljett.nu/Tickets/Choose/79?S=0

Framåt randigt!!