Våra damer fortsätter att flyga fram denna höst. Under gårdagen besegrades Husie IF på bortaplan med 4-0 och därmed är laget obesegrade de nio senaste matcherna. På dessa är dessutom åtta segrar och laget har därmed säkrat tabellens tredjeplats.

Detta var också den fjärde raka omgången utan insläppt mål och det är en riktig lagmaskin som har tillverkats under säsongens andra halva.

Segern var helt i sin ordning då Husie inte lyckades rå på BoIS-laget. Alicia Järnhäll öppnade målskyttet, därefter Frida Westesson innan Järnhäll gjorde sitt andra för dagen. Hennes 20 denna säsong. Stort grattis. Albulena Selani avslutade sedan målskyttet med en läcker soloräd.

Ny seger in på det randiga kontot alltså och av säsongen återstår nu en match. BoIS möter serietvåan Fortuna FF på bortaplan och det är ett FFF som fortfarande har lite häng på seriesegern. En ambition vi så klart ska försöka avstyra då vi så klart vill göra hösten komplett med en ny seger.

Avslutningen spelas på lördag klockan 16:00 på Rydebäcks IF:s konstgräs.

Framåt randigt!!