Billy Magnusson och Landskrona BoIS har kommit överens om en fortsättning i randigt även framöver. Från och med den 1 januari 2024 är han Sportchef på herrsidan och klubben gläds mycket åt att vi tillsammans förlänger sejouren i Landskrona BoIS. Anställningen är tillsvidare.

Daniel Stålhammar, sportsligt ansvarig i styrelsen, om förlängningen:

Det är viktigt för oss att ha en dedikerad person som aktivt arbetar med de här frågorna. Inte minst utifrån att vi ser att just transferdelen, både in och ut, utgör en betydande del av verksamheten i dag. Sportchefsrollen blir därför en nyckelposition för att BoIS ska kunna fortsätta bedriva en hållbar och konkurrenskraftig verksamhet, samtidigt som vi fortsätter ta sportsliga steg framåt.

I glappet som uppstod efter att Erik Edman aviserade sin avgång gavs styrelsen möjlighet att staka fram en lämplig arbetsbeskrivning och vi har identifierat att Billy Magnusson passar bäst för rollen. Vi bibehåller kontinuitet, får en stark lokal förankring samt en person som har ett genuint brinnande engagemang för Landskrona BoIS.

Vi i styrelsen gläds åt att Billy kände likadant och ser fram emot att fortsätta utveckla våra ränder.