Landskrona BoIS fick med sig en poäng hem efter bortamötet mot Gefle IF. På Gavlevallen slutade matchen lika på tre efter att hemmalaget fått in en kvittering på matchens sista spark. Ett tungt avslut som vi gärna sluppit.

Faktum är att BoIS hade ett två målsunderläge i den 85:e matchminuten vilket gör poängtappet än mer frustrerande.

Det var också gästerna som tog ledningen och det var ett riktigt konststycke signerat Robin Dzabic. Emil Lindman slog ett långt inlägg som Edvin Dahlqvist nickade in i straffområdet till Dzabic. Den offensiva mittfältaren fick på en perfekt cykelspark som mycket läckert dalade in i det bortre hörnet. Årets mål hävdar många och vi är benägna att instämma.

Dessvärre skulle Gefle lyckas kvittera på övertid i första halvlek.

I andra trummade randigt, för dagen iklädda den skånska bortadressen, igång igen och i matchminut 52 återtog man ledningen genom Adam Egnell. Mittfältaren gjorde 2-1 på en behärskad frispark och tio minuter senare kom treettan. Robin Dzabic frispelade Ousmane Diawara som kyligt placerade bollen i mål mellan målvaktens ben. Anfallarens nionde mål för säsongen.

Efter 3-1-målet fick Gefle mer utrymme men det kändes ändå som att BoIS hade god kontroll. Båda lagen vaskade fram ett par halvchanser men i takt med att klockan tickade mot slutsignal lyckades hemmalaget koppla ett litet grepp om tillställningen samtligt som Landskrona satsade på omställningar.

I matchminut 86 kom reduceringen och på matchens sista spark, efter en hörna, lyckades Gefle säkra förnyat Superettan-spel genom att sparka in 3-3.

Så klart mycket tung. Vi går alltid för att vinna och att tappa ett tvåmålsöverläge är väldigt surt.

Samtidigt tar vi poängen och ser nu till att avsluta på ett ordentligt vis. Två matcher återstår och härnäst väntar Örebro SK på bortaplan. Ytterligare ett lag i skriande behov av poäng så det blir en tuff men rolig utmaning att försöka bemästra.

Avspark 15:00 nästa lördag.