I morgon eftermiddag spelas säsongens sista bortamatch. Behrn Arena agerar skådeplats, Örebro SK står för motståndet och avsparkstiden är satt till 15:00.

ÖSK är ett klassiskt motstånd som från ingenstans plötsligt blivit djupt indragna i bottenstriden. Det såg ju ut som att kontraktet var säkrat men efter fyra raka nederlag är det nu bara en poäng ner till Helsingborg på fel sida kvalstrecket.

En oväntad kursförändring i helt fel riktning som gör att närkingarna behöver poäng för att slippa förlänga säsongen ytterligare.

Senast gick laget bet borta mot Östersund. Hemmalaget vann med 4-3.

I offensiv väg handlar det mesta om Kalle Holmberg. Anfallaren återvände till Örebro under sommarfönstret och har inte gjort någon besviken. Tolv mål har det blivit på 16 matcher och det gör honom till en av seriens allra hetaste spelare.

I övrigt har laget inga avstängningar.

Landskrona BoIS reste upp till Örebro under fredagen. Erik Hedenquist, Philip Andersson, Samuel Burakovsky och Alec Brandt Erlandsson saknas sedan tidigare. Övriga är tillgängliga för spel.

Trupp: Amr Kaddoura, Svante Hildeman, Johan Rapp, Samuel Kotto, Gustaf Bruzelius, Edvin Dahlqvist, Robin Dzabic, Frederik Ihler, Adam Egnell, Ousmane Diawara, Melker Jonsson, David Edvardsson, Jesper Strid, Xavier Odhiambo, Rasmus Wendt, Max Nilsson, Emil Lindman, Sam Hegdal, Kofi Asare.

Avspark 15:00 och för den som saknar möjlighet att se matchen på plats går den att titta på Discovery+

Framåt randigt!!