Inför serieavslutningen i helgen håller shopen öppet som vanligt (torsdag klockan 14 till 18). Det blir också sista dagen som vår fysiska shop håller öppet i kanslibyggnaden.

På grund av ombyggnationer på Landskrona IP och flytt av kansli måste vår fysiska shop stänga. Förhoppningen är att vi kan öppna en provisorisk julshop redan under december nere på stan likt tidigare år.

Senaste åren har försäljningen i vår fysiska shop minskat samtidigt som försäljningen via webben ökat. Fysiska försäljningen under matchdagar är fortsatt bra och den kommer vi att fortsätta med framöver. Med större fokus på webben kommer vi att kunna leverera en bättre service online, ett starkare utbud och fler försäljningsplatser under matchdagar och flexiblare pop-up-shop på flertalet platser i Landskrona under 2024.

Har du frågor kring shop? Mejla shop@landskronabois.com
Har du frågor kring årskort? Mejla hakan.nystrom@landskronabois.com
Har du frågor kring stödmedlemskap? Mejla kommunikation@landskronabois.com