Landskrona BoIS gjorde ingen bra match, den sista på bortaplan, på Behrn Arena i Örebro. ÖSK vann med hela 4-0 mot ett gästande randigt som inte kom upp i nivå.

Den första halvan av första halvlek var förvisso helt ok. BoIS styrde handlingen och kontrollerade matchbilden. Laget hade också ett avslut från David Edvardsson som gick strax utanför bortre krysset.

I 25 matchminuten skulle dock Örebro ta ledningen, genom notoriske målskytten Kalle Holmberg, och då var det också slut på det roliga.

Resultatet stod sig halvleken ut och efter paus skulle hemmalaget producera ytterligare tre mål samtidigt som BoIS hade förtvivlat svårt att komma till heta lägen.

Så klart otroligt surt att förlora på det här sättet. Vi lägger matchen till handlingen och satsar nu fullt ut på att avsluta säsongen med flaggan i topp.

I epilogen ställs vi mot Örgryte IS, ånyo ett lag som krigar för förnyat kontrakt. Inför omgången ligger de på nedflyttningsplats men en seger skulle sannolikt innebära att man säkrar en kvalplats.

Det vill till att BoIS hanterar desperationen bättre på lördag och att avsluta med tre randiga poäng hemma på Landskrona IP borde generera tillräckligt med bränsle för att komma upp i nivå.

Avspark 15:00 på lördag alltså. Biljetter införskaffas via nedan länk:

https://landskronabois.se/biljett/