Allan Nadarevic heter A-lagets nya materialförvaltare. Efter intervjuer med olika kandidater är vi övertygade om att Allan besitter rätt egenskaper för att fortsätta det stora arbete som Lasse Persson lagt ner de senaste åren.

33-åringen har ett stort BoIS-hjärta och han är redan engagerad i akademin som tränare. Nu utökas det randiga ansvaret och Allan iklär sig sin nya roll från årsskiftet.

Vår nestor Lasse kommer att ta Allan under sina vingar och därmed se till så att övergången sker så sömlöst som möjligt. Lasse bestämmer själv när han känner att Allan är tillräckligt mogen för att ta över uppgifterna fullt ut och vi är övertygade om att detta växelspel är en garant för fortsatt kvalitet.

Billy om den organisatoriska förstärkningen

Skönt att få en så stor föreningsmänniska som Allan på plats. Rollen är viktig för att skapa en bra och utvecklande träningsmiljö för spelarna och jag är övertygad om att Allan kommer hantera uppgiften på ett mycket bra sätt..

Lasse har dessutom önskat assistans under en tid och det känns skönt att få denna kombination på plats så att vi kan fortsätta det fina arbete som lagts ner runt A-laget.  

Landskrona BoIS hälsar Allan varmt välkommen och önskar honom stort lycka till i den nya rollen.