Vi närmar oss en ny spännande säsong med våra älskade ränder. Med ett årskort får du 15 häftiga live-upplevelser. Just nu sparar du 400 kronor om du förnyar/köper årskort senast den 3 mars. Årskort köper du via vår biljettsida.

Dessutom behåller vi BoIS-bandet som blivit en riktig succé. BoIS-bandet som ger alla barn och ungdomar mellan 0 och 16 år möjlighet att gå på BoIS för löjligt billiga 100 kr. Detta gäller ståplats och sektionen ”Lilla Engelska” på sittplats i sällskap med vuxen.

FÖRNYA ÅRSKORT OCH BEHÅLL DIN PLATS

För att behålla samma sittplats behöver du förnya ditt årskort via vår biljettsida. Logga in med dina kontouppgifter, Klicka ”Konto” och sedan ”Mina Reservationer”. Har du glömt ditt lösenord kan du begära ett nytt. Du har till och med den 3 mars 2024 på dig att förnya din plats.

FYSISKT ÅRSKORT/MEDLEMSKORT

Det ingår ett fysiskt kort för dig som köper årskort senast den 3 mars 2024. Alla som beställer får ett fysiskt kort upptryckt. Det är inte möjligt att beställa fysiskt kort efter den 3 mars 2024.