Landskrona BoIS och Malmö FF har kommit överens om en utlåning av David Edvardsson. Detta innebär att mittfältaren kommer tillhöra randigt även under hela 2024

David spenderade hela förra säsongen i svartvitt och blommade upp till en central kugge med sin stora arbetskapacitet och fina passningsfot.

Under fjolåret gjorde mittfältaren 26 matcher i BoIS-tröjan och noterades då för två mål samt två assist.

David är född 2002 och är ursprungligen från Grebbestads IF där han redan 2018 gjorde seniordebut i division 1. Inför 2019 gick flyttlasset till sydvästra Skåne och i MFF flyttades han upp i A-laget i slutet på 2020.

Den allsvenska debuten är en box som tickades i under 2022, men i IFK Värnamo dit han var utlånad under hösten. I Småland spelade han sju matcher och mäktade då med två assist. David har också hunnit med ett äventyr i danska Jammerbugt där han spenderade delar av 2021.

Nu är det alltså Landskrona BoIS som gäller. Vi gläds åt att David fortsätter i randigt och ser mycket fram emot att bevittna hans fotbollsspel under säsongen.

Billy Magnusson om inlåningen

Att få behålla David har varit prioriterat i vårt truppbygge, därför känns det givetvis skönt att vi, efter bra diskussioner med David och MFF, kommit fram till att han även under 2024 fortsätter sin utveckling hos oss.

David själv ser mycket fram emot att vara tillbaka i Landskrona

De gläder mig att kunna komma tillbaka till randigt. Jag ser fram emot en rolig och framgångsrik säsong i BoIS. Hoppas att så många som möjligt kommer och stöttar oss under säsongen.

Välkommen tillbaka, David!!