Landskrona BoIS hälsar medlemmar varmt välkomna till den sedvanliga kickoff:en inför säsongspremiären – i år på Fabriken!

Årets arrangemang äger rum den 27 mars hos våra vänner på Fabriken i Landskrona. 18:00 slår vi upp portarna och då har Brasserie Glöd dukat upp pizzabuffé för den som kommer hungrig. Du förbokar mat till det förmånliga priset om 99 kronor. Det finns totalt 70 st bufféplatser tillgängliga och det är först till kvarn som gäller.

Programmet startar 19:00 och vi har en matig kväll framför oss med stort fokus på säsongsstarten. Utöver spelare och ledare från dam- och herrlaget har vi spännande gäster som kommer sätta prägel på kvällen och vi är övertygade om att alla gäster kommer lämna Fabriken med nyttiga insikter.

Som gäst får du också spela biljard och shuffleboard helt gratis efter programmet, som ett litet mervärde till dig som medlem.

Boka plats

Du bokar din plats till eventet längre ner på den här sidan. Välj om du endast vill göra platsbokning (gratis) eller köpa platsbokning med pizzabuffé (99 kr). Köpet måste genomföras oavsett vilket alternativ du väljer.

Observera att du måste vara medlem i Landskrona BoIS 2024 för att få plats på eventet. Digitalt medlemskort visas i entrén. Förköpt matbiljett återbetalas ej. Är du inte medlem än kan du bli det samtidigt som du bokar plats. Klicka här för att lägga till medlemskap i varukorgen.