Herrarna tog ett stort steg framåt i det mållösa mötet med Utsiktens BK. Försvarsmässigt såg det betydligt bättre ut jämfört med senast, hemma mot Sönderjyske, och att få hålla nollan var ett välkommet besked för hela gruppen.

Även framåt kom laget till fler målchanser kontra tidigare träningsmatcher och redan efter en minut av matchen var det nära. Målvakten i Utsikten gjorde dock en fin räddning på Viktor Carlssons frispark.

Spelmässigt var det ganska jämnt och BoIS gjorde en helt okej insats på Hisingen i Göteborg. Utsikten pressade högt men randigt redde ut utmaningen mer effektivt denna gång. Vid några tillfällen fick hemmalaget grepp om BoIS men de riktigt farliga målchanserna skapades aldrig.

Landskrona valde återigen att ge majoriteten av spelarna rikligt med speltid. BoIS bästa målchans skapades i andra halvlek, Vincent Sundberg fick ett fritt läge efter ett fint Kofi Asare-inlägg, men lyckades inte få träff på bollen.

Utsiktens bästa målchans kom i machens absoluta sluskede men avslutet gick tätt utanför.

Mållöst på Bravida Arena alltså och laget ges nu utrymme att bygga vidare. Nästa uppgift spelas hemma på Landskrona IP, mot Trelleborgs FF. Detta är genrepet inför gruppspelet i Svenska Cupen, som inleds helgen därpå.

Tack till alla er som följde matchen via Spiideo. Vi hoppas att sändningen fortlöpte som den skulle.