Landskrona BoIS och Amr Kaddoura har kommit överens om att förlänga avtalet med ytterligare två år. Den nya överenskommelsen innebär att målvakten, som varit randigt trogen i hela sitt liv, blir kvar i klubben till 2027-12-31. Minst.

”Kaddo” kommer från en ny briljant säsong i den randiga tröjan. 200 seniormatcher för klubben har passerats och målvakten har verkligen vuxit ut till en monumentalt viktig spelare för Landskrona BoIS.

Hans insatser gav honom också möjlighet att representera Palestina i AFC Asian Cup tidigare i år.

Amr är tätt förknippad med både BoIS och Landskrona, ett faktum som gör honom väldigt uppskattad i de randiga leden, och hans egenskaper gör honom till en viktig lagkamrat som hela tiden driver gruppen framåt. 

Redan 2012 gjorde han sin BoIS-debut och bortsett från en utlåning till Höganäs är det alltså i den randiga tröjan som han tillbringat sin karriär. BoIS känner stor glädje över att fortsätta utvecklas tillsammans med Amr.

Billy om förlängningen

Jag tycker att Amr verkligen visat sin stora kvalitet de senaste säsongerna och han passar alldeles ypperligt in i vårt spelsätt.

Det har funnits intresse för honom och av den anledningen är förlängningen viktig. Han brinner verkligen för Landskrona BoIS, vill se om vi kan ta det där sista steget, så detta är verkligen bra för alla parter.

Förutom att Amr är en bra målvakt så är det en kille som varit i klubben hela sitt liv och att få behålla en sådan värmer alltid lite extra. Han vet vad som gäller i BoIS och är en fantastisk pådrivare och lagkamrat.

Amr Kaddoura själv

Jättekul att skriva på igen och därigenom få bekräftelse från klubben att de vill ha mig kvar. Det är i Landskrona jag vill vara och jag ser en framtid i BoIS under hela min karriär. Jag hoppas så klart att vi ska ta steget upp till Allsvenskan, men det ska komma i rätt tid, så att alla vi randiga får uppleva vår stora dröm.

Mot nya randiga höjder.