Ny BoIS-vecka som denna gång innehåller en tidig match för herrarna. Redan under tisdagskvällen tar vi emot Ängelholms FF hemma på Landskrona IP.

Avspark 18:00, fri entré till matchen och den som inte har möjlighet att se den live finns den att se den på HD.se.

Helgen bestod av en förlust i cuppremiären borta mot Brommapojkarna. Hemmalaget vann med 3-0, ett resultat som får anses vara rättvist.

Nya giv och de som inte spelade stora delar av matchen mot BP kommer få chansen mot Ängelholm.

I ÄFF har det hänt grejer. Den stora nyheten är så klart att Andreas Granqvist tagit över som huvudtränare ute på Bjäre. Efter sortin i Helsingborg blev det alltså division 1-klubben Ängelholm, ett ÄFF som med nöd och näppe klarade sig kvar i just ettan förra säsongen.

Roar Hansen har iklätt sig rollen som Sportchef och han har inte vilat på någon hane under vintern. Ett lass med spelare har anslutit inför säsongen med andemeningen att laget ska flytta fram sina positioner.

Försäsongen har bestått av fyra matcher som slutat med två segrar och två förluster. Senast tvingades man syna ett nederlag mot seriekonkurrenten Ariana, som vann med 1-0.

För BoIS vidkommande handlar det om att dels studsa tillbaka efter förlusten mot BP, dels ta tillvara på de chanser som ges. Det finns ju finfina möjligheter att stärka sina aktier inför nästa match i cupen, hemma mot BK Häcken.

Halva försäsongen är snart avverkad och vi hoppas så klart på en solid prestation mot Ängelholm som slutar med randig seger.

Trupp: Svante Hildeman, Hampus Pauli, Gustaf Westström, Philip Andersson, Adam Egnell, Rasmus Wendt, Max´Med Mohamed, Samuel Burakovsky, Vincent Sundberg, Xavier Odhiambo, Max Nilsson, Sam Hegdal, Kofi Asare, William Ondrejka, Albin Lataj, Albin Selani, Elis Brandqvist, Linus Lindeberg.

Avspark 18:00, vi hälsar er randigt välkomna!