Landskrona BoIS förlorade den sista gruppspelsmatchen, borta mot Östersund, och är därmed utslagna ur årets upplaga av Svenska Cupen. Matchen slutade 1-0 till hemmalaget, som visade prov på effektivitet när tillfället väl gavs.

BoIS var nämligen laget som dels styrde den första halvleken, dels skapade målchanserna. Med stort bollinnehav etablerade gästerna spelet på ÖFK:s planhalva. Det vaskades också fram en hel del möjligheter men målvakten i Östersund visade prov på hög kapacitet. Allra närmast var Vincent Sundberg, i slutet av halvleken, men hans skott räddades till en resultatlös hörna.

Mållöst i paus. I andra halvlek jämnade spelet ut sig men det var BoIS som fortsatte skapa målchanser.

Ändå var det ÖFK som skulle göra målet, efter en tjusig frispark som gick rakt i mål.

Därefter trummade BoIS på för att komma tillbaka och allra närmast var Victor Karlsson. Hans avslut strax utanför straffområdet fick en svajig bollbana men målvakten var med på noterna och lyckades tippa bollen i ribban och ut.

Det ville sig inte och BoIS får fortsätta vänta på en seger mot Östersund. Den här gången var insatsen klart godkänd och vi hoppas att effektiviteten höjs när vi nu går in i slutfasen av förssäsongen.

Nu är det fullt fokus på seriepremiären, hemma mot Sandviken den 31 mars.

Heja BoIS!