Landskrona BoIS tog en planenlig seger i träningsmatchen mot Lunds BK. Segersiffrorna skrevs till 3-0 efter hemmamål av Frederik Ihler, Kofi Asare och Adam Egnell.

Gästerna inledde övertygande men efter cirka fem minuter lyckades BoIS trycka ner de gulklädda på egen planhalva och kunde därefter etablera sitt spel.

Hemmalaget kontrollerade handlingen och lyckades också göra två mål innan pausvilan. Först Frederik Ihler efter fint förarbete av Jesper Strid. Därefter Kofi Asare på passning från Max Nilsson.

BoIS hade också bud på ytterligare mål men oskärpan tillät inte laget att göra fler mål. Även Lund hade målchanser, framför allt ett ribbskott, men i det stora hela var det hemmalagets halvlek.

I vilan bytte Landskrona majoriteten av startelvan. Bara Strid, Karlsson, Nilsson och Egnell fortsatte i den andra akten. Den sistnämnde var den som satte störst avtryck. Först gjorde han 3-0, trodde alla, efter ett tjusigt avslut men målet dömdes bort för offside. Adams revansch skulle dock komma.

Spelet var betydligt ryckigare efter paus. Lund hade en stark 20-minutersperiod där BoIS tvingades försvara samtidigt som det slarvades en del i uppspelsfasen.

Med 20 minuter kvar att spela återtog man dock kommandot. Ytterligare ett mål producerades. Adam Egnell snappade upp en slarvig Lund-passning och lobbade sedan läckert bollen över målvakten och i mål.

Det blev också slutresultatet och i det stora hela var det en bra Landskrona BoIS-kväll.

Seger, tre mål framåt och hållen nolla i andra änden. Gott så!

Av försäsongen återstår det nu två matcher samt ett träningsläger till Spanien.

Härnäst väntar allsvenska GAIS på bortaplan. Avspark 13:00 på Valhallas konstgräs i Göteborg.