Den näst sista träningsmatchen, borta mot GAIS, slutade med uddamålsförlust. Hemmalaget vann med 1-0, ett mål som kom i andra halvlek. Aningen ologiskt med tanke på matchbilden.

Det var nämligen i första halvlek som GAIS var det bättre laget. BoIS hade förvisso en del boll men lyckades inte bryta igenom pressen mer än någon enstaka gång. Ett bra läge skapades men Jesper Strids pass gick precis förbi Ihler och rann ut i tomma intet.

I övrigt var det som sagt göteborgarna som hade roligast i den inledande akten. De kom också till ett några halvfarligheter men Amr Kaddoura i mål hade ganska bra kontroll.

Mållöst i paus efter en BoIS-prestation som inte var fullt ut optimal.

I andra var det betydligt bättre fart under Landskronaskorna. Matchbilden var mer öppen och gästerna, för dagen klädda i Skåne-rött, fick alltmer att säga till om.

Kofi Asare var riktigt nära att ge BoIS ledningen, men målvakten gjorde en fin räddning och på det efterföljande anfallet skulle hemmalaget typiskt nog ta ledningen.

Därefter fortsatte BoIS att rada upp farligheter men skärpan var inte tillräcklig denna blåsiga lördag.

Förlust med 1-0 där vi tar med oss stora delar av andra halvlek som stundtals såg väldigt bra ut.

För laget väntar nu ett träningsläger i spanska Salou. Väl på hemmaplan är det genrep mot Eskilsminne, den spelas den 25 mars, innan premiären mot Sandvikens IF tar vid.

Framåt BoIS!