Landskrona BoIS förstärker herrlaget med Filip Sachpekidis, som skrivit på ett avtal som gäller över 1.5 år. Den offensiva kraften kommer senast från spel i den grekiska högstaligan, med Levadiakos F.C.

I Filip får BoIS en mångsidig spelare som kan användas på samtliga offensiva positioner. Han är fostrad i Kalmar FF och med den småländska klubben har han gjort ca 150 allsvenska matcher. Värdefull kunskap som säkerligen kommer vara randigt till gagn den stundande säsongen.

Redan som 16-åring debuterade Filip i Allsvenskan, med KFF, och fram till äventyret i Grekland har han varit Kalmar trogen. Efter Grekland har han fortsatt att hålla igång med just Kalmar.

Nu är det alltså Landskrona BoIS som gäller och vi ser mycket fram emot att ta del av hans färdigheter på plan!

Billy Magnusson om förstärkningen

Vi har landat in i att vi sökte efter en forward till och när denna möjlighet dök upp känner vi glädje över att allt föll på plats.

En spelartyp som passar väl in i vårt spelsätt. En bra matchning på det sättet. Han har inte spelat match på tio månader men har ett oerhört stort driv att så snabbt som möjligt vara med och bidra. Jag är övertygad om att han kommer passa ypperligt i gruppen och dels utveckla sig själv, dels övriga i laget.

Välkommen till randigt!

På söndag är det premiär på Landskrona IP. Säkra din plats redan idag!

https://landskronabois.ebiljett.nu/Tickets/Choose/87?S=0