En ny helg med Akademin i skönt skånskt vårväder. För några av lagen har det varit seriepremiär medan andra faktiskt varit spellediga.

P19

Internmatch

P17

Spelledigt

P16

BoIS 2-1 Torn (h) (Seriepremiär)

Seriepremiär där BoIS spelmässigt var tämligen överlägsna. Laget gick upp i en 2-0-ledning och det var först i slutet som Stångby-laget fick in en reducering. Aldrig någon större fara på taket och en skön start på seriespelet.

P15

BoIS 4-4 BK Häcken (h) (Träningsmatch)

En böljande match där BoIS får utdelning, framför allt i första halvlek, genom sitt presspel. I andra betydligt sämre men även fast det fanns mer att önska i prestationen borde Landskrona ändå ha vunnit.

P14

BoIS 3-3 Halmstad BK (b) (Seriepremiär)

BoIS hamnade tidigt i ett 0-3-underläge men lyckades komma ikapp. Efter den trevande starten kom BoIS upp i nivå och levererade en bra prestation. I denna serie ställer vi upp med mestadels 14-åringar, som sedan stärks upp med 15-åringar. Det lär säkerligen innebära att resultaten varierar men samtidigt tror vi att det främjar spelarnas utveckling.

P13

BoIS 2-4 Helsingborg (h) (Träningsmatch)

Resultatet till trots en väldigt bra match. Matchbilden ägdes av Landskrona som var det klart bättre laget. Mycket som var positivt, väl värt att bygga vidare på inför kommande seriepremiär.

Ny vecka med nya matcher i Akademin!

Heja BoIS

Foto
  • Sebastian Mullaert